Passa al contingut principal

Què és l'Estat? Agustín García Calvo. Libre te quiero 30/05/16


Cada 15 dies Miguel Hernández ens ofereix l'espai LIBRE TE QUIERO. Avui ens parla de l'obra "Què és l'Estat?" d'Agustín García Calvo.

Comentaris

  1. Los primeros análisis de Agustín sobre el Estado es  marxista ,casi nada nuevo aporta a esta visión materialista del origen del Estado, un análisis más bien vulgar ,nada que otros cientos de  marxistas hayan dicho antes.Es a partir de los 90 cuando su análisis o pensamiento deriva incluso a afirmar rotundamente que el Estado y ser individuo es lo mismo y frases absolutas como ser algo o ser pueblo que nunca muere en contra de ser individuo,etc..se apropia de  en un discurso propio del sicoanalisis y malinterpreta este,después de casi 30 años leyéndolo y escuchándolo mi conclusión es que se hacía pajas mentales,desmoralizaba ,desesperanzaba y  que en definitva es un discurso que sirve a la derecha a los que tienen el poder real durante siglos,iglesia,reyes,nobleza y en última instancia a esta derecho na franquista. Combatir dialécticamente el discurso de Agustin que entraña el deseo de muerte es fundamental para cualquier pensador critico,no tuvo problemas para escribir en ALCALÁ, LA RAZÓN, Fundación march ya que nunca fue un peligro para el sistema
    Sabéis de sobra quien soy

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Divendres de tertúlia 01/12/23

  DIVENDRES DE TERTÚLIA amb Ángeles Sanmiguel (periodista), Versus (ésser humà bàsic) i Antonio Pérez Collado (CGT i Ateneu llibertari Al Margen). Parlem de la tregua de Gaza, Israel i l'embaixadora d'Espanya, cotxes i el centre històric de València, inici de la COP28, embòlic de la política nacional...   

Informatiu Amnistia Internacional 04/12/23

  Aquesta setmana Amnistia Internacional destaca les següents notícies: Desídia per part de les comunitats autònomes espanyoles a l'hora d'impulsar recursos d'atenció a les víctimes de violència sexual pese a l'augment de les denúncies. Parlarem també de la COP28, on el seu amfitrió, Unió dels Emirats Àrabs, ha rebutjat les crides de la societat civil en favor dels drets humans. A més, és necessari protegir millor els defensors i defensores dels drets humans i professionals de la salut que fan front a abusos generalitzats i criminalització per defensar el dret a l'avortament. I acabarem amb les restriccions discriminatòries de finançament dels governs donants europeus a la societat civil palestina poden agreujar la crisi de drets humans.  

Repàs a la xarxa i oients 04/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   
suscri"