Passa al contingut principal

Constituido Guanyem Moncada. Manolo Gallego 29/10/14


Manolo Gallego nos explica que ayer se constituyó Guanyem Moncada.

Comentaris

  1. Estiguí en l'assemblea del dia 28 dimarts i no hagué cap pelea per una lletra. Este punt s'aprová per unanimitat sense cap debat ni disccussió.

    ResponElimina
  2. He escoltat el comentari del tal Manolo Gallego sobre la constitució de Guanyem Montcada. Cal tindre falta de escrúpols i de criteri, a més de no bona intenció, per a faltar a la veritat quan s'informa de alguna cosa, con ho va fer ell. Si Manolo volia informar de alguna cosa no ho va fer, ni tan sols va mal informar. Sols pretén confondre. Aquesta persona no sé ni quí és, però jo he estat a les comissions preparatories de l'assemblea i aquesta persona no hi ha aparegut per allí per a res. I si volia informar podia haver anat a l'assemblea fa dos dies i no deixar que li contaren qualsevol cosa o inventarse-la. Persones com aquesta més bé podien callarse que tractar de confondre i embolicar.

    ResponElimina
  3. Escuché ayer la intervención de Manolo y no dice que hubiera pelea por una letra, si no que hay gente que sería capaz de reventar el proceso por una letra y quienes hemos vivido situaciones parecidas en Moncada sabemos que es cierto. También es cierto que lo del nombre se ventilo rapidamente.

    Ya que estamos hablando de la asamblea, que por cierto yo si que vi a Manolo por allí, no me gustó nada la actitud de los partidos políticos de Moncada, parece que no se han enterado de lo que va esto. Y los que estaban en la mesa creo que no han estado en una asamblea en su vida, ni acta, ni moderación, ni turno de palabra. Comparto el optimismo de Manolo por el decalogo y el manifiesto como mucha de la gente con la que hablé al finalizar la asamblea, pero mucho a mejorar.

    ResponElimina
  4. Va a ser que sí estuve en la asamblea.

    ResponElimina
  5. Y de 19 a 21 un desastre en todos los sentidos.Me gusta el decalogo y el manifiesto y lo que vi y escuché muy poco. A lo mejor la próxima sale mejor

    ResponElimina
  6. Estic d'acord en què hi ha gent capaç d'invertir una gran quantitat de temps i esforços per una lletra, fins i tot de baralla-se per això convertint -ho en un dels eixos del seu programa. L'exemple més clar és l'actitud al respecte de la dreta franquista i més casposa entestada en llevar-li una lletra -la T- al nom històric del poble: Montcada. El mateix sr. Medina s'ho apunta com una de les seues grans victòries. Amb la col·laboració necessària es clar del PSOE i dels "cosmopolites" de torn. L'assemblea el que va fer i per unanimitat va ser en 30 segons votar la recuperació del nom del poble com cal :Montcada, per molt que al sr.Gallego i al sr.García Morillón els pese. Si vares estar a l'assemblea encara són més greus les teves declaracions. El sr. Medina t'ho agrairà eternament.

    ResponElimina
  7. Manolo Gallego, no tens ni idea del que parles, parles de rebot, ni estigueres a la primera assemblea ni a les dos comissions de treball que es varen fer per tal de millorar el decalec fent propostes per a que es debatiren i en cambit els promotors menyspreant el treball de aquestes comissions ens volien fer votar algo que ells havien creat sense conses. Parles de ciudatanes, que pasa que en el Ateneu no hi han ciudatanes? saps que es A.mun? Alternativa muncipalista Montcada es tambe una plataforma ciudatana de unitat popular que tambe estiguerem alli i com a ciudatanes expresarem el nostre malestar.Aixina a lo millor es presentem a les eleccions municipals, pero quant s'acabe la marca "Guanyem" que pasara, si no se fiquen bons ciments sera l'ilusio de dos dies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vaya, por no haber asistido a la primera asamblea y ser de una comisión no tengo ni idea y poco menos que no puedo opinar, hablo de rebote.Me gustó el manifiesto y el decálogo por eso acudí a la asamblea, y las dos primeras horas fue un desastre, no me lo tiene que contar nadie. Olvidaros de lo de la "T" ya he dicho que me parece bién. A qué viene nombrar a Moriyon al Ateneu o A.mun ? Yo soy Manolo Gallego pero de l@s que me estais dando caña sólo sé que sois anónimos.Para echar al Sr. Medina hacen falta muchos votos, muchos más que los de l@s colegas, hay que convencer a mucha gente para ello hay que ser inteligentes. Salud.

      Elimina
  8. lamentable los que no aceptan críticas y quienes quieren imponer su punto de vista. Yo no participo de Amunt, pero me gustaría poder echar a Medina del ayuntamiento de Moncada ¿podemos opinar de lo que nos pareció la asamblea sin que nos acuséis de hacerle el juego al PP? Podemos decir que es un error que se convoquen comisiones en sedes de partidos políticos por muy del poble que sean, que siempre viene alguien y lo jode ... el manifiesto y el decalogo muy bien, la asamblea muy mal, la actitud de partidos politicos y ciertos colectivos con pedigree muy mal.

    Sigo expectante, pero como no cambie la cosa no cuenten conmigo.

    Antonio

    ResponElimina
  9. Y lo de la mención a Felix Moriyon ya se une al sinsentido.

    Antonio.

    ResponElimina
  10. Antonio crec que la discrepància és legítima i enriquidora. A l'assemblea alguns pensavem que el decàleg presentat era massa ambigu i per tant proposavem crear comissions de treball per recollir totes les propostes que es vulgueren fer per a després votar-les. Sembla segons gent que havia assistit a les reunions de coordinació que així s'havia acordat, de tota manera, com que jo no he participat en aquestes reunions no dic res. En tot cas els que votarem en contra del decàleg presentat varem perdre la votació -per 3 o 4 vots crec recordar- i malgrat tot no marxarem si no que continuem perquè pensem que paga la pena de fer un front comú i ciutadà a l'esquerra del ppsoe, com més nombrós millor i al marge de la direcció de cap partit. Jo no milite ni he militat mai en cap partit polític. Així que seguirem treballant amb l'objectiu de poder canviar les coses a Montcada i per a això fa falta molta gent.
    La meua opinió personal és que no podem menystenir les aportacions de gent que porta treballant de manera organitzada molt de temps ni per suposat les que puguen fer persones anònimes que han decidit fer un pas endavant. Benvingudes les aportacions de totes i de tots. Segur que se trobem treballant juntes en les pròximes assemblees i comissions.
    Ací la discrepància és al voltant d'unes declaracions del sr.Manolo Gallego a qui ni tinc el gust de conèixer personalment -ni ell a mi- però que sí que conec de fa molts anys pel seu treball a Ràdio Klara, una emissora que escolte habitualment i que fa un paper molt positiu i necessari al lamentable panorama informatiu que patim al País Valencià. Dit això pense, i veig pels comentaris que no sóc l'únic, que les decalracions del sr.Gallego no s'ajusten a la realitat del que va passar. Puc estar equivocat però crec que tinc dret a donar la meua opinió com a ciutadà. (Per cert el pedigrí fa referència a la genealogia dels animals i allà crec que tots erem éssers humans).
    Sóc conscient de que la referència que faig al sr.García Moriyón pot resultar per a tu i per a molts altres un "sinsentido" inclús puc admetre que en aquest context és desafortunada perquè senzillament ací el sr.Morillón no pinta res. Però mira per a mi no ho és perquè aquest senyor que és capaç de fer aportacions molt interessants en tantes coses és incapaç de mostrar la més mínima sensibilitat cap a tot allò que represente un fet cultural diferencial que des de Madrid sempre s'ha menyspreat.Per acabar ho vaig a il.lustrar amb un exemple per fer-ho més entenedor: si repasses el teu comentari sols has utilitzat una vegada una paraula en valencià: Poble i tu ja saps en quin sentit ho has fet.
    A això venia a conte la cita al sr.García Moriyón que ara veig clar que no hauria d'haver fet tenint com tenim exemples més a mà.
    Desitge que sigam capaços de trobar camins de trobada per on avançar cap a un món més just.
    Salutacions Cordials.

    ResponElimina
  11. Vicent mi intención no era menospreciar el idioma al utilizar "poble" y disculpa pero no me atrevo a escibir en valenciano/catalán ya que cometo muchos errores, me es más fácil soltarme al hablarlo que al escribirlo.

    Yo comparto bastante la opinión de Manolo Gallego de como transcurrió la asamblea y al final llegaron unos y la jodieron y no fue precisamente por el nombre, que la verdad no tengo la información para saber si es con T o sin T sé lo que se comenta siempre sobre este asunto en algunos lugares y si es con T es con T y no hay problema. Así que avancemos, debatamos, desde el respeto y la pluralidad, y no nos dediquemos a insultar y menospreciar a quien no comparta nuestra visión de un hecho.

    Consideras el decálogo ambigüo, yo creo que es un decálgo a partir del cual partir e ir perfilando y siendo más rigurosos. Si existía ese trabajo en las comisiones previas ¿por qué no se dijo? Yo por lo menos no lo escuché, igual ya había desconectado después de ver el caos, porque esos cambios que se pueden haber discutido en una comisión se tendrán que aprobar o no en la asamblea ¿no? ¿Por cierto cuales eran esos cambios?

    En definitiva me reafirmo, creo que hay buena base de la que partir y mala práctica en cuanto a asambleas.

    Por cierto los seres humanos ¿somos o no animales?

    Antonio.

    ResponElimina
  12. Respecte a la pregunta final jo no tinc dubtes. Tu sí?

    ResponElimina
  13. Visto lo visto, la pregunta es: tiene futuro Guanyem Montcada?

    ResponElimina
  14. Yo creo que sí tiene futuro y además en estos momentos es necesario. Las diferencias que puedo tener con Vicent, por mi parte no las considero fundamentales. Creo que podríamos decir que ha fallado bastante la forma de hacer, en el fondo no sé si diferimos tanto.

    Antonio.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Informatiu Amnistia Internacional 04/12/23

  Aquesta setmana Amnistia Internacional destaca les següents notícies: Desídia per part de les comunitats autònomes espanyoles a l'hora d'impulsar recursos d'atenció a les víctimes de violència sexual pese a l'augment de les denúncies. Parlarem també de la COP28, on el seu amfitrió, Unió dels Emirats Àrabs, ha rebutjat les crides de la societat civil en favor dels drets humans. A més, és necessari protegir millor els defensors i defensores dels drets humans i professionals de la salut que fan front a abusos generalitzats i criminalització per defensar el dret a l'avortament. I acabarem amb les restriccions discriminatòries de finançament dels governs donants europeus a la societat civil palestina poden agreujar la crisi de drets humans.  

És el que hi ha 01/12/23

  Cada dia arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'espai ÉS EL QUE HI HA. Hui amb Manolo Gallego i Rafa Rius. Parlem de la cimera del clima, l'estrés postraumàtic de la Xina, què és eixa Espanya que es trenca cada dia?...  

Repàs a la xarxa i oients 01/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   
suscri"