Passa al contingut principal

Espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE 11/01/12



Per problemes personals hui no havem pogut realitzar l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE que teníem previst per al dia de hui. 

Teníem previst parlar amb les companyes i companys del Parke Alkosa que hui duien la seua lluita cap a Madrid, i també per a que ens animaren a participar en la concentració de demà dijous 12 de Gener per dir NO A LES RETALLADES i PELS NOSTRES DRETS a més del concert en solidaritat amb el Parke Alkosa del proper divendres 13 de Gener, a l'Ateneu Popular València, en el que actuaran El Cifu i Kififusion. El concert tindrà una entrada de 3 euros, diners els quals aniran a parar a la campanya "S.O.S Parke". 

A més havíem quedat també amb Andrés, advocat de Barcelona, per a que ens explicarà que ha passat al CIE de Zona Franca a Barcelona

 Intentarem recuperar les entrevistes els pròxims dies. 

Salut i fins demà que esperem tornar a estar amb totes i tots vosaltres a l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE de RÀDIO KLARA al 104.4FM de València i voltants o per internet a http://www.radioklara.org.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Informatiu Amnistia Internacional 04/12/23

  Aquesta setmana Amnistia Internacional destaca les següents notícies: Desídia per part de les comunitats autònomes espanyoles a l'hora d'impulsar recursos d'atenció a les víctimes de violència sexual pese a l'augment de les denúncies. Parlarem també de la COP28, on el seu amfitrió, Unió dels Emirats Àrabs, ha rebutjat les crides de la societat civil en favor dels drets humans. A més, és necessari protegir millor els defensors i defensores dels drets humans i professionals de la salut que fan front a abusos generalitzats i criminalització per defensar el dret a l'avortament. I acabarem amb les restriccions discriminatòries de finançament dels governs donants europeus a la societat civil palestina poden agreujar la crisi de drets humans.  

És el que hi ha 01/12/23

  Cada dia arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'espai ÉS EL QUE HI HA. Hui amb Manolo Gallego i Rafa Rius. Parlem de la cimera del clima, l'estrés postraumàtic de la Xina, què és eixa Espanya que es trenca cada dia?...  

Repàs a la xarxa i oients 01/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   
suscri"