Passa al contingut principal

Divendres 22 de Juliol de 2011. Agustín García Calvo, Universitat d'estiu de l'horta, Festival Musica de cine ciutat de Úbeda, 15M València


Com cada dia comencem a les 6:00 amb els informatius i espais d'anàlisis. Des de les 9 escoltarem la visió del dia. I a les 10 comencem l'espai d'entrevistes amb Agustín García Calvo, la Universitat d'estiu de l'horta, el festival de musica de cinema ciutat de Úbeda i l'espai del 15M a València.

10:15 com cada divendres començarem amb l'espai d'Agustín García Calvo que recuperem de la Ràdio 3 de final dels 80 principi dels 90.

11:15 parlarem de la X edició de la Universitat d'estiu de l'horta.

12:00 telefonarem al nostre company Juan Ángel Saiz per a que ens explique com esta anant el Festival de musica de cinema Ciutat de Úbeda.

12:15 l'espai que dediquem cada setmana al 15M de València

Escolta Ràdio Klara al 104.4FM de València i voltants o a http://www.radioklara.org/emision.m3u. Participa telefonant al 96 3915721 o al 96 3912016, escrivint a directe@radioklara.org, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook, al Twitter de Ràdio Klara, al blog lliuredirecte.info o a la xarxa social N-1

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  
suscri"