Passa al contingut principal

Dimecres, 20 de Juliol de 2011. Burjassot, 15M Montcada, Concentració, Marxa Indignada


Com cada dia començarem amb els informatius i espais d'anàlisis habituals de LLIURE DIRECTE des de les 6 del matí. A les 9 arriba la visió del dia hui en versió especial prevacacional. I des de les 10 l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE on parlarem d'unes denuncies en Burjassot per un acte relacionat amb Bildú, del 15M amb els companys de l'Assemblea de Montcada, contactarem amb la concentració al Banc d'Espanya i tractarem de contactar amb la Marxa Popular Indignada.

10:15 El passat 5 de Maig a Burjassot tenia lloc una concentració contra la ilegalització de Bildú. Parlem amb companys de la COS que han sigut denunciats per esta concentració.

11:15 parlarem del 15M amb gent de l'Assemblea de Montcada per a que ens conten com funciona este moviment a Montcada.


12:00 Hi ha convocada una concentració a esta hora front al Banc d'Espanya a València (C/Barques nº6), parlarem amb Mario de la comissió de premsa del 15M per a que ens explique els motius i com va la concentració.

12:15 Si la cobertura ens deixa parlarem amb companys de la Marxa Popular Indignada.

Participa telefonant al 96 3915721 o al 96 3912016, escrivint a directe@radioklara.org, al Club d'Oients de Ràdio Klara al Facebook, al Twitter de Ràdio Klara, al blog lliuredirecte.info o a la xaxa social N-1. Escolta'ns a Ràdio Klara 104.4FM de València i voltants o a http://www.radioklara.org/emision.m3u

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Repàs a la xarxa i oients 01/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   
suscri"