Passa al contingut principal

Dilluns, 1 d'Agost de 2011. Espai de cinema, Rafael Cid i Dilluns de tertúlia


Comencem la setmana abans de les vacances com cada dia a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis habituals. Fins les 10 que començarem l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE amb l'habitual espai de cinema, Rafael Cid parlant-nos de l'avanç electoral i DILLUNS DE TERTÚLIA.

10:15 Espai de cinema amb el nostre company Juan Angel Saiz.

10:45 parlarem amb Rafael Cid al voltant de la decisió avançar les eleccions generals.

11:15 l'ultima edició de la temporada de l'espai DILLUNS DE TERTÚLIA. Ens acompanyaran Versus del 15M, Miguel d'AVALL, Luis Cerrillo d'Ecologistes en Acció i Antonio Arnau d'EUPV.

Com sempre pots participar al 96 3915721 o al 96 3912016, escrivint a directe@radioklara.org, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook, al Twitter de Ràdio Klara, al blog lliuredirecte.info o a la Xarxa Social N-1. Escolta'ns a RÀDIO KLARA 104.4FM de València i voltants o a http://www.radioklara.org/emision.m3u

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Repàs a la xarxa i oients 04/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   
suscri"