Passa al contingut principal

Dimecres, 25 de Maig de 2011. Fukushima, Objecció Fiscal, Acampades


Com cada dia comencem a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis de Más voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9 Abel Ortiz i Manolo Gallego ens faran arribar la visió del dia. I des de les 10 del matí l'espai d'entrevistes amb Carlos Bravo de Greenpeace, Carlos Pérez d'Alternativa Antimilitarista MOC i connexions amb les acampades.

10:15 parlarem amb Carlos Bravo de Greenpeace al voltant de les ultimes informacions al voltant de Fukushima.

11:15 Carlos Pérez d'Alternativa Antimilitarista MOC ens parlarà de l'Objecció Fiscal.

A més intentarem contactar amb distintes acampades per a conèixer com esta evolucionant este moviment 15M.

Escolta Ràdio Klara al 104.4 FM de València i voltants o a http://www.radioklara.org/emision.m3u. Participa utilitzant els telèfons 96 391 5721 o 96 391 2016, escrivint a directe@radioklara.org, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook, al Twitter de Ràdio Klara o al blog lliuredirecte.info

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Divendres de tertúlia 01/12/23

  DIVENDRES DE TERTÚLIA amb Ángeles Sanmiguel (periodista), Versus (ésser humà bàsic) i Antonio Pérez Collado (CGT i Ateneu llibertari Al Margen). Parlem de la tregua de Gaza, Israel i l'embaixadora d'Espanya, cotxes i el centre històric de València, inici de la COP28, embòlic de la política nacional...   

Repàs a la xarxa i oients 04/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   
suscri"