Passa al contingut principal

Dilluns, 16 de Maig de 2011. Espai de cinema, Eleccions Rafael Cid, Dilluns de tertúlia


Com cada dia comencem a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces i Democracy Now. A les 9 arriba l'hora de la visió del dia que hui al no poder per motius tècnics parlar amb Bruno Lima Rocha recuperarem algunes entrevistes interessants. Quant siguen les 10 és el moment de començar l'espai d'entrevistes en directe amb Juan Saiz, Rafael Cid i els convidats a Dilluns de tertúlia.

10:15 Juan Saiz, company de Ràdio Klara als programes de cinema Klartelera, Cinema Film Obert i Bandes Sonores, com cada setmana ens parlarà de cinema.

10:45 Rafael Cid i Manolo Gallego realitzaran el primer especial dels que ens han preparat per a esta setmana electoral.

11:15 Comencem Dilluns de tertúlia amb Alfons Cervera, escriptor i periodista, Rafa Arnal, Gremi d'editors del País Valencià, Antonio Pérez Solis, Associació valenciana d'ateus i lliurepensadors, Antonio Arnau d'EUPV i Mª Pilar Soriano de Compromís per València.

Participa telefonant al 96 391 5721 o al 96 391 2016, escrivint a directe@radioklara.org, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook, al Twitter de Ràdio Klara o al blog lliuredirecte.info. Escolta Ràdio Klara 104.4 FM València i voltants o www.radioklara.org/emision.m3u

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Divendres de tertúlia 01/12/23

  DIVENDRES DE TERTÚLIA amb Ángeles Sanmiguel (periodista), Versus (ésser humà bàsic) i Antonio Pérez Collado (CGT i Ateneu llibertari Al Margen). Parlem de la tregua de Gaza, Israel i l'embaixadora d'Espanya, cotxes i el centre històric de València, inici de la COP28, embòlic de la política nacional...   

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Informatiu Amnistia Internacional 04/12/23

  Aquesta setmana Amnistia Internacional destaca les següents notícies: Desídia per part de les comunitats autònomes espanyoles a l'hora d'impulsar recursos d'atenció a les víctimes de violència sexual pese a l'augment de les denúncies. Parlarem també de la COP28, on el seu amfitrió, Unió dels Emirats Àrabs, ha rebutjat les crides de la societat civil en favor dels drets humans. A més, és necessari protegir millor els defensors i defensores dels drets humans i professionals de la salut que fan front a abusos generalitzats i criminalització per defensar el dret a l'avortament. I acabarem amb les restriccions discriminatòries de finançament dels governs donants europeus a la societat civil palestina poden agreujar la crisi de drets humans.  
suscri"