Passa al contingut principal

Divendres 15 d'Abril de 2011. Agustin García Calvo, Rafael Cid, Espai literari, Agenda musical, Energia nuclear


Comencem a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. Quant siguen les 9:00 Manolo Gallego i Abel Ortiz ens apropen la visió del dia. i des de les 10 l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE amb l'espai d'Agustin García Calvo, Rafael Cid, l'espai literari de Sergi Durà, l'agenda musical amb Javi i Juan Angel Saiz parlant-nos de temes relacionats amb l'energia nuclear.

10:15 començarem amb l'habitual espai de la Radio 3 de finals dels 80, principi dels 90 d'Agustin García Calvo.

Cap a les 11 escoltarem a Rafael Cid parlant amb Manolo Gallego al voltant de l'estat.

Més tard l'agenda musical amb Javi del programa EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.

12:15 l'espai literari amb Sergi Durà i una activitat que ens proposen des d'Alboraia

12:30 parlarem amb Juan Ángel Saiz al voltant d'energia nuclear.

Escolta i participa al LLIURE DIRECTE. Pots telefonar al 96 391 5721 o al 96 391 2016, escriure a directe@radioklara.org, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook, al Twitter de Ràdio Klara o al blog lliuredirecte.info. LLIURE DIRECTE pots escoltar-lo de dilluns a divendres des de les 6 del matí a RÀDIO KLARA 104.4 FM València i voltants o http://www.radioklara.org/emision.m3u

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Repàs a la xarxa i oients 01/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   

Més de dos mesos sense professores en diversos centres del País Valencià. Ester Fayos, Directa 04/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA la col·laboració habitual amb les companyes de DIRECTA al País Valencià. Parlem amb Ester Fayos de "Més de dos mesos sense professores en diversos centres del País Valencià".  
suscri"