Passa al contingut principal

Dilluns 4 d'Abril de 2011. Dones llibertaries, Energia Nuclear, Vaivén


A les 6 del matí comencem l'espai de LLIURE DIRECTE amb els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9:00 escoltarem a Manolo Gallego i Carlos Montouto donant-nos la seua visió del dia. I des de les 10 del matí l'espai d'entrevistes en directe que com cada dimarts començarem amb l'espai Dones Llibertaries, Jesús León representant d'EU en la Diputació de València i El Vaivén de Rafael Cid.

10:15 com cada dimarts Emília Moreno i Josefina Juste ens visitaran per a apropar-nos l'espai de Dones llibertaries.

11:15 Jesús León representant d'Esquerra Unida a la Diputació de València ens visitara per a parlar de com es tracta l'energia nuclear a les institucions.

12:15 Rafael Cid i Aniceto Arias ens aproparan l'habitual Vaiven de cada dimarts.

Participa telefonant al 96 391 5721 o al 96 391 2016, escrivint a directe@radioklara.org, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook, al Twitter de Ràdio Klara o al blog lliuredirecte.info. Escolta el programa a RÀDIO KLARA 104.4 FM de València i voltants o a http://www.radioklara.org/emision.m3u

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Divendres de tertúlia 01/12/23

  DIVENDRES DE TERTÚLIA amb Ángeles Sanmiguel (periodista), Versus (ésser humà bàsic) i Antonio Pérez Collado (CGT i Ateneu llibertari Al Margen). Parlem de la tregua de Gaza, Israel i l'embaixadora d'Espanya, cotxes i el centre històric de València, inici de la COP28, embòlic de la política nacional...   

Informatiu Amnistia Internacional 04/12/23

  Aquesta setmana Amnistia Internacional destaca les següents notícies: Desídia per part de les comunitats autònomes espanyoles a l'hora d'impulsar recursos d'atenció a les víctimes de violència sexual pese a l'augment de les denúncies. Parlarem també de la COP28, on el seu amfitrió, Unió dels Emirats Àrabs, ha rebutjat les crides de la societat civil en favor dels drets humans. A més, és necessari protegir millor els defensors i defensores dels drets humans i professionals de la salut que fan front a abusos generalitzats i criminalització per defensar el dret a l'avortament. I acabarem amb les restriccions discriminatòries de finançament dels governs donants europeus a la societat civil palestina poden agreujar la crisi de drets humans.  

Repàs a la xarxa i oients 01/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   
suscri"