Passa al contingut principal

8 de Febrer de 2011. Dones Llibertàries, Glòria Marcos, Vaivén


Començarem com sempre a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis habituals de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9 la visió del dia amb Manolo Gallego i Carlos Montouto. Quant siguen les 10:00 l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE hui amb l'espai Dones Llibertaries, la presència de Glòria Marcos i El Vaivén amb Rafael Cid.

A les 10:15 com cada dimarts ens visitaran Josefina Juste i Emilia Moreno i ens oferiran l'espai Dones Llibertaries.

Cap a les 11:15 serà Glòria Marcos qui ens visitarà per a parlar-nos de la presentació d'un llibre de J.F. Martin Seco "La trastienda de la crisis"

12:15 és l'hora a la que Manolo Gallego parlarà amb Rafael Cid en el Vaiven de cada setmana.

Com sempre tindreu a la vostra disposició el telefon per a participar 96 391 5721, el correu electrònic directe@radioklara.org, el Twitter de Ràdio Klara, el Club d'oïents de Ràdio Klara al Facebook i este mateix blog. Escolta LLIURE DIRECTE des de les 6 del matí a RÀDIO KLARA 104.4 FM de València i voltants o per internet a qualsevol lloc del mon.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Repàs a la xarxa i oients 01/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   
suscri"