Passa al contingut principal

31 de Gener de 2011. Pensions, Cas Couso, Cinema


Com tots els dies a les 6 estarem amb vosaltres, els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9:00 escoltarem la visió del dia. I quant siguen les 10 començarem l'espai d'entrevistes hui amb Jose Iglesias Fernández, Javier Couso i el nostre company dels programes de cinema Juan Angel Saiz.

A les 10:15 hem quedat amb Jose Iglesias Fernandez, qui va cursar estudis d'economia i ciències socials a Oxford i Londres, per a parlar de la reforma del sistema de pensions.

11:15 parlarem amb Javier Couso del que ha suposat la inspecció ocular que el jutge Pedraz ha realitzat en Bagdad.

A les 12:15 com cada dilluns és l'horari per a parlar de cinema amb Juan Angel Saiz company nostre a Klartelera, Cinema Film Obert i Bandes Sonores.

Recorda sintonitzar el LLIURE DIRECTE a Ràdio Klara 104.4 FM València o a internet. Participa en el programa telefonant al 96 3915721, escrivint al correu electrònic directe@radioklara.org, al Twitter de Ràdio Klara, al mur del Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook o a esta entrada del blog.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Informatiu Amnistia Internacional 04/12/23

  Aquesta setmana Amnistia Internacional destaca les següents notícies: Desídia per part de les comunitats autònomes espanyoles a l'hora d'impulsar recursos d'atenció a les víctimes de violència sexual pese a l'augment de les denúncies. Parlarem també de la COP28, on el seu amfitrió, Unió dels Emirats Àrabs, ha rebutjat les crides de la societat civil en favor dels drets humans. A més, és necessari protegir millor els defensors i defensores dels drets humans i professionals de la salut que fan front a abusos generalitzats i criminalització per defensar el dret a l'avortament. I acabarem amb les restriccions discriminatòries de finançament dels governs donants europeus a la societat civil palestina poden agreujar la crisi de drets humans.  

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  

Repàs a la xarxa i oients 01/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   
suscri"