28 de Gener de 2011. Agustín García Calvo, Miren Etxezarreta, Agenda musical, Espai literari


6 del matí com tots els dies és l'hora a la que comencem amb els informatius i espais d'anàlisis de l'actualitat escoltant Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9:00 escoltarem la visió del dia de Manolo Gallego, Enric Pastor i Rafael Cid. Quant siguen les 10 començarem l'espai d'entrevistes hui amb l'espai d'Agustin García Calvo, Miren Etxezarreta, l'agenda musical que ens aproparà Javi i l'espai literari amb Sergi Durà.

10:15 l'habitual espai dels divendres en el que recuperem un dels programes d'Agustin García Calvo a Ràdio 3 de finals dels 80, principis dels 90.

11:15 parlarem amb Miren Etxezarreta, catedràtica emèrita d' Economía Aplicada de la Universitat de Barcelona i doctora per la London School of Economics.

12:00 l'hora de l'agenda musical amb Javi Gafotas company nostre del programa El Club de amigos del crimen.

12:15 arriva Sergi Durà amb l'espai literari, hui amb entrevista.

Participa al LLIURE DIRECTE telefonant al 96 3915721 o al correu electrònic directe@radioklara.org. També pots utilitzar el Twitter de Ràdio Klara, escriure un comentari a esta entrada del blog o al mur del Club d'oients de Ràdio Klara i te queda la possibilitat d'afegir-nos al Skype de "lliuredirecte. Escolta el programa a Ràdio Klara 104.4 FM a València i voltants o per internet des de qualsevol altre lloc.

Comentaris

Entrades populars