27 de Gener de 2011. Vaga general a Catalunya, Euskadi, Navarra i Galiza, Agenda cultural, Reforma del sistema de pensions


Com tots els dies comencem a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9:00 la visió del dia amb Manolo Gallego i un nou fitxatge "Felix García Moriyón". Quant siguen les 10 començarem l'espai d'entrevistes en directe que hui el dedicarem a la jornada de vaga general a Catalunya, Euskadi, Navarra i Galiza, a més escoltarem l'agenda cultural i finalitzarem parlant amb Alberto Garzón.

A les 10:15 començarem a fer els primers contactes amb Catalunya, Euskadi, Navarra i Galiza.

Cap a les 11:00 Alícia Martínez ens aproparà l'agenda cultural de València i voltants

A les 12:15 hem quedat amb Alberto Garzón, del Consell científic d'ATTAC, per a parlar de la reforma del sistema de pensions.

Participa a LLIURE DIRECTE telefonant al 96 391 5721, al correu electrònic directe@radioklara.org, al Twitter de Ràdio Klara, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook o al Skype "lliuredirecte". També pots enviar-nos preguntes per a les entrevistes deixant comentaris a esta entrada del blog. Escolta el programa a Ràdio Klara 104.4 FM València o per internet.

Comentaris

Entrades populars