Passa al contingut principal

26 de Gener de 2011. Reforma sistema de pensions, Llei Sinde, Centre d'Internament d'Estrangers


Com cada dia comencem a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9 del matí Manolo Gallego i Josefina Juste ens donaran la seua visió del dia. Fins les 10 que començara l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE amb Angel Luis García, Secretari d'Acció Sindical de CGT, David Bravo advocat especialista en propietat intel·lectual i dret informàtic i Salva Lacruz de CEAR PV.

A les 10:15 començarem a parlar de la reforma del sistema de pensions amb Angel Luis Garcia, Secretari d'Acció Sindical del Comité Confederal de CGT.

Quant siguen les 11:15 parlarem de la Llei Sinde amb David Bravo advocat especialista en propietat intel·lectual i dret informàtic.

A les 12:15 Salva Lacruz de CEAR PV ens parlarà del Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de Zapadores.

Participa a LLIURE DIRECTE telefonant al 96 391 5721, al correu electrònic directe@radioklara.org, al Twitter de Ràdio Klara, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook o al Skype "lliuredirecte". També pots enviar-nos preguntes per a les entrevistes deixant comentaris a esta entrada del blog. Escolta el programa a Ràdio Klara 104.4 FM València o per internet.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Repàs a la xarxa i oients 01/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   

És el que hi ha 01/12/23

  Cada dia arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'espai ÉS EL QUE HI HA. Hui amb Manolo Gallego i Rafa Rius. Parlem de la cimera del clima, l'estrés postraumàtic de la Xina, què és eixa Espanya que es trenca cada dia?...  

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  
suscri"