26 de Gener de 2011. Reforma sistema de pensions, Llei Sinde, Centre d'Internament d'Estrangers


Com cada dia comencem a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9 del matí Manolo Gallego i Josefina Juste ens donaran la seua visió del dia. Fins les 10 que començara l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE amb Angel Luis García, Secretari d'Acció Sindical de CGT, David Bravo advocat especialista en propietat intel·lectual i dret informàtic i Salva Lacruz de CEAR PV.

A les 10:15 començarem a parlar de la reforma del sistema de pensions amb Angel Luis Garcia, Secretari d'Acció Sindical del Comité Confederal de CGT.

Quant siguen les 11:15 parlarem de la Llei Sinde amb David Bravo advocat especialista en propietat intel·lectual i dret informàtic.

A les 12:15 Salva Lacruz de CEAR PV ens parlarà del Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de Zapadores.

Participa a LLIURE DIRECTE telefonant al 96 391 5721, al correu electrònic directe@radioklara.org, al Twitter de Ràdio Klara, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook o al Skype "lliuredirecte". També pots enviar-nos preguntes per a les entrevistes deixant comentaris a esta entrada del blog. Escolta el programa a Ràdio Klara 104.4 FM València o per internet.

Comentaris

Entrades populars