Passa al contingut principal

25 de Gener de 2011. Dones Llibertàries, Llei Sinde, Mobilitzacions contra la retallada de les pensions, Vaivén


Com cada dia començarem a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis de Más voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9 la visió del dia amb Carlos Montouto i Manolo Gallego. Quant siguen les 10 començarem l'espai dedicat a entrevistes, hui l'espai de Dones Llibertàries, tractarem de parlar amb Víctor Domingo, President de l'Associació d'internautes, intentarem parlar amb Antonio Pérez Collado i Jacinto Ceacero i acabarem escoltant el Vaivén hui Rafael Cid parlarà amb Manolo Gallego.

A les 10:15 començarem l'espai de Dones Llibertàries, hui només amb Emilia Moreno.

11:00 telefonarem a Víctor Domingo, President de l'Associació d'internautes, per a parlar de la Llei Sinde.

Cap a les 11:30 intentarem telefonar a Antonio Pérez Collado, Secretari General de CGT PV, i a Jacinto Ceacero, Secretari General de CGT.

Quant siguen les 12:15 escoltarem a Manolo Gallego i Rafael Cid en l'habitual Vaivén.

Participa a LLIURE DIRECTE telefonant al 96 391 5721, al correu electrònic directe@radioklara.org, al Twitter de Ràdio Klara, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook o al Skype "lliuredirecte". Escolta el programa a Ràdio Klara 104.4 FM València o per internet.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Més de dos mesos sense professores en diversos centres del País Valencià. Ester Fayos, Directa 04/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA la col·laboració habitual amb les companyes de DIRECTA al País Valencià. Parlem amb Ester Fayos de "Més de dos mesos sense professores en diversos centres del País Valencià".  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   
suscri"