Passa al contingut principal

10 de Desembre de 2010. Sàhara, Agustin Garcia Calvo, Sàhara, València en bici, Agenda musical, Espai literari.


Com sempre a les 6:00 és l'hora de la informació i els anàlisis de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9:00 l'espai de la visió del dia, hui recuperarem les entrevistes als companys de Salvem el Cabanyal i a Angel Luis Garcia, secretari d'acció sindical de CGT. I quant siguen les 10:00 l'espai d'entrevistes en directe parlarem amb Nadira, escoltarem un nou espai d'Agustin Garcia Calvo, parlarem amb Juan Vicente Luz de l'organització Al-amal, l'agenda musical que ens aproparà Javi i l'espai literari amb Sergi Durà.

A les 10:15 parlarem amb Nadira per a que ens conte si encara segueixen acampats front la delegació de Govern.

Cap a les 10:30 escoltarem un nou espai dels programes que realitzava Agustin García Calvo a la Ràdio 3 de finals dels 80.

11:15 parlarem amb Juan Vicente Luz per a que ens convoque a la concentració que tindrà lloc hui front al Consulat Marroquí.

Cap a les 11:45 intentarem parlar amb els companys de València en bici per a que ens conten els motius de la bicifestació del diumenge.

Més o menys a les 12:00 el company Javi del programa El Club de amigos del crimen ens aproparà les convocatòries dels concerts que no podem perdre's esta setmana.

12:15 ens visitarà Sergi Durà i ens presentarà l'Espai literari d'esta setmana.

Podeu escoltar el programa a Ràdio Klara 104.4FM València o a http://www.radioklara.org/emision.m3u. Participa al telèfon 96 391 5721 o directe@radioklara.org

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Informatiu Amnistia Internacional 04/12/23

  Aquesta setmana Amnistia Internacional destaca les següents notícies: Desídia per part de les comunitats autònomes espanyoles a l'hora d'impulsar recursos d'atenció a les víctimes de violència sexual pese a l'augment de les denúncies. Parlarem també de la COP28, on el seu amfitrió, Unió dels Emirats Àrabs, ha rebutjat les crides de la societat civil en favor dels drets humans. A més, és necessari protegir millor els defensors i defensores dels drets humans i professionals de la salut que fan front a abusos generalitzats i criminalització per defensar el dret a l'avortament. I acabarem amb les restriccions discriminatòries de finançament dels governs donants europeus a la societat civil palestina poden agreujar la crisi de drets humans.  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Repàs a la xarxa i oients 01/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   
suscri"