Passa al contingut principal

22 de Novembre de 2010. Renda bàsica, Sàhara, cinema


Com tots els dies escoltarem des de les 6 del matí amb els millors informatius de BBC Mundo, Democracy Now i Más Voces. Cap a les 9 del matí escoltarem la visió del dia i a les 10 comencen les entrevistes en directe en les que parlarem de Renda bàsica, del Sàhara i de cinema.

A les 10:15 hem quedat amb José Iglesias Fernandez amb qui parlarem de renda bàsica

11:15 Parlarem del Sàhara amb Guillermo Toledo.

12:15 parlem amb Juan Saiz, el nostre especialista en cinema

Pots participar al programa telefonant al 96 391 5721 o al correu electrònic. Records que pots seguir les emissions de Ràdio Klara al 104.4 FM a València i voltants o a través d'internet

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Repàs a la xarxa i oients 01/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   
suscri"