Passa al contingut principal

19 de Novembre de 2010. García Calvo, Sàhara, Agenda musical, Espai literari


Com és habitual a les 6 del matí pots escoltar els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9 Manolo Gallego, Enric Pastor i Carmen Castro estaran a la visió del dia. I a les 10 l'espai habitual dedicat a entrevistes, estrenarem un espai dedicat a García Calvo, continuarem parlant del que esta passant al Sàhara, tindrem l'habitual agenda musical i l'espai literari.

A les 10:15 escoltarem el primer dels espais "Pensamiento 3" de Agustín García Calvo que recuperarem tots els divendres a Lliure directe.

Cap a les 11:15 continuarem parlant del Sàhara, intentarem parlar amb Antonio Velázquez de Resistencia Saharaui.

A les 12:00 Javi ens recomanarà tot el que no podem perdre's musicalment parlant esta setmana a la ciutat de València i voltants.

Quant siguen les 12:15 aproximadament Sergi Durà ens presentarà l'espai literari. Hui ens visitarà Tomas Pellicer per a parlar-nos del seu llibre "FRAP. Grupo Armado".

Recorda que pots participar sense cap problema telefonant al 96 391 5721 o a directe@radioklara.org. Escolta el programa a València i voltants a Ràdio Klara 104.4 FM o per internet.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Més de dos mesos sense professores en diversos centres del País Valencià. Ester Fayos, Directa 04/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA la col·laboració habitual amb les companyes de DIRECTA al País Valencià. Parlem amb Ester Fayos de "Més de dos mesos sense professores en diversos centres del País Valencià".  

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   
suscri"