Passa al contingut principal

20 d'Octubre de 2010. Europa laica, boikot Israel, Memòries col·lectives, Perifèries, CGT


Hui començarem a les 6 del matí amb els habituals informatius, a les 9 escoltarem a Juan Torres López i a Miren Etxezarreta Zubizarreta parlant-nos de les pensions i a partir de les 10 parlarem amb la gent d'Europa Laica, tornarem a parlar amb Sergio al voltant del juí, vindrà Diego d'ACSUD per a parlar-nos de Memòries col·lectives i cap a les 12 ens visitarà Rafael Tormo i ens explicarà que es açò de Perifèries, més tard parlarem amb Angel Luis del Comitè Confederal de CGT.

A les 10:15 parlarem amb el President d'Europa Laica per a parlar entre altres coses d'un acte que es celebrarà el dia 23 a Madrid.

Cap a les 10:45 parlarem amb Sergio un dels inculpats per l'acció de boikot a Israel del Price que ens contarà com ha anat el juí i que ha decidit el jutge.

Cap a les 11:15 Diego d'ACSUD ens visitarà per a parlar-nos de la Trobada Internacional per la Recuperació de memòries col·lectives.

A les 12 Rafael Tormo acompanyat pels companys d'ATTAC PV ens explicarà que és això de Perifèries.

Quant acabe parlarem amb Angel Luis, Secretari d'Acció Sindical de CGT, per a veure que passa després de la vaga general.

Pots seguir les emissions a Ràdio Klara 104.4 FM o a http://www.radioklara.org/emision.m3u. Participa al telèfon 96 391 5721 o al correu electrònic directe@radioklara.org

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Divendres de tertúlia 01/12/23

  DIVENDRES DE TERTÚLIA amb Ángeles Sanmiguel (periodista), Versus (ésser humà bàsic) i Antonio Pérez Collado (CGT i Ateneu llibertari Al Margen). Parlem de la tregua de Gaza, Israel i l'embaixadora d'Espanya, cotxes i el centre històric de València, inici de la COP28, embòlic de la política nacional...   

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Informatiu Amnistia Internacional 04/12/23

  Aquesta setmana Amnistia Internacional destaca les següents notícies: Desídia per part de les comunitats autònomes espanyoles a l'hora d'impulsar recursos d'atenció a les víctimes de violència sexual pese a l'augment de les denúncies. Parlarem també de la COP28, on el seu amfitrió, Unió dels Emirats Àrabs, ha rebutjat les crides de la societat civil en favor dels drets humans. A més, és necessari protegir millor els defensors i defensores dels drets humans i professionals de la salut que fan front a abusos generalitzats i criminalització per defensar el dret a l'avortament. I acabarem amb les restriccions discriminatòries de finançament dels governs donants europeus a la societat civil palestina poden agreujar la crisi de drets humans.  
suscri"