Passa al contingut principal

11 d'Octubre. ReMC, deute extern i Vaivén


Hui Manolo Gallego i Abel Ortiz faran pont i escoltarem una interessant entrevista en el lloc de la visió del dia. Després com sempre podreu participar telefonant al 96 391 5721 o a escrivint un correu a directe@radioklara.org. Ens visitarà als estudis de Ràdio Klara Miriam Meda, coordinadora de la ReMC (Xarxa de Mitjans Comunitaris), els companys del grup sobre deute extern Patas Arriba i més tard Aniceto telefonarà Rafael Cid per a oferir-nos un nou Vaivén.

A les 10:15 serà quant Miriam Meda, coordinadora de la ReMC , ens parlarà al voltant dels mitjans comunitaris, a més intentarem contactar amb companys d'Artegalia per a que ens explique en que consistira la Trobada de Mitjans Comunitaris que estan organitzant.

Cap a les 11:00 ens acompanyarà Enric Pastor d'ATTAC PV per a parlar amb un company del grup sobre deute extern Patas Arriba

Més tard cap a les 12:00 Aniceto Arias i Rafael Cid ens parlaran de violència i utopia anarquista.

Esperem la vostra participació bé al correu electrònic del programa directe@radioklara.org o al telèfon 96 391 5721.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Més de dos mesos sense professores en diversos centres del País Valencià. Ester Fayos, Directa 04/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA la col·laboració habitual amb les companyes de DIRECTA al País Valencià. Parlem amb Ester Fayos de "Més de dos mesos sense professores en diversos centres del País Valencià".  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   
suscri"